Rekka-autoja
ja tullipassitus

Kansainvälinen yhteisrahtikuljetus


Yhdistetty rahti – termi, joka tarkoittaa tavaroiden laajaa valikoimaa rahdissa (yleensä yli 10 nimikettä). Tavarat voivat kuulua eri tuoteryhmiin ja eri omistajille ja niillä voi olla eri vaatimuksia ilmoitettaessa tullille.

Yleensä yhteisrahtikuljetus ilmestyy kun jää tilaa asiakkaan lähettämiä tavaroita lastatettaessa, siiheen voi mahtua muut tavarat ja asiakas ei ole valmis tai ei haluaa maksaa koko rahtihintaa tässä tapauksessa hnell on mahdollisuus, ett rahtihintaa jaettaisiin asiakkaiden keskell. Sitten vapaa tila tytetn muiden asiakkaiden tavaroilla, mik vhent kuljetuskustannuksia. Seurauksena kuljetusasiapapereihin sisltyy monia eri lajien tavaroita, jotka ovat saman auton kuljettamia.

Useat kuljetusyritykset ja tullivälittäjät eivät ole itsestään paljon tehtävissä kansainvälisen yhteisrahtikuljetuksen kanssa, kun on yhdess autossa kuljetettava suuri valikoima tavaroita, tss tapauksessa virheen todennkisyys asiakirjoissa kasvaa. Yksi virhe voi huomattavasti viivstytt koko kappaletavaraa. Laaja valikoima tavaroita asiakirjoissa suuresti vaikeuttaa tullimenettely ja kansainvlisen rahtien hoitoa. Yhdistetty rati kiinnitt enemmn huomiota tullissa, se joutuu usein listarkastuksiin,mik myцskin viivstytt liikennett. Sen takia ilmoitetut mrajat on vaikeaa noudattaa.

Mutta vaikea ei tarkoita mahdotonta. Kokeneet logistiikkayritykset pärjäävät kansainvälisissä yhteisrahtikuljetuksissä vaikeuksista huolimatta, poistavat virheitä ja noudattavat tiukkoja määräaikoja.

Me, Finsbor Oy, kuulumme sellaisiin luotettaviin yrityksiin. Monet asiakkaat joka päivää tilaavat kuljetuksen meiltä.
Kansainvälisten rahtien kuljetus tapatuu pääasiassa Suomesta.Muista Euroopan maista kuljetuksen tilaus on myös mahdollinen. Meidän kuormureita lähetetään Suomesta Pietariin monta kertaa viikossa, keskiarvoinen toimitus 7-10 päivää.

Meidän varastot Helsingissä on tarkoitettu tavaroiden käsittelyyn ja konsolidointiin, ja meidän toimisto hoitaa paperitöitä ja tavaroiden seurantaa Suomessa. Varsinaisen kansainvälisen kuljetuksen ohella voidaan tarjota Teille lisäpalveluita:

 • Tavaroiden konsolidointi ja varastointi Helsingin terminaaleissä;
 • Tavaroihin kuuluvia käsittelypalvelut (lastaus, purkaminen, pakkaaminen, kiinnitys);
 • Isojen, pitkien tai raskaiden tavaroiden kansainväliset yhteisrahtikuljetukset Suomesta;
 • Apua transito konttien (kappaletavaran) käsittelyssä Suomen satamissa;
 • Rahtihuolinta;
 • Neuvonta tullauksessa ja tulliselvityksessä(tullilainsäädäntö,tulliverojen laskenta)

Kuljetushinnan laskemiseksi pyydämme Teitä ilmoittamaan tuotteen nimi, koko, kokonaispaino / nettopaino ja erityisia kuljetusehtoja(jos on). Tarjoamme huomattavia alennuksia yrityksille, jotka säännöllisesti lähettävät tavaroita huomattavissa määrissä.

Keskitoimitus Suomesta Pietariin on 7-10 päivää tulliselvityksen kanssa.

Katso myös:


Jaa:


Lähetä kysely

  Nimi:

  Sähköpostiosoite:

  Puhelinnumero (koodin kanssa):

  Teidän kysymyksenne:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Täysi kyselylomake >>

  Rekka-autoja
  ja tullipassitus